Jag och Filippa

Idag har jag haft en mysdag med Filippa. Tjejerna har sovit över här inatt. Jennifer åkte in till Stockholm med kompis. Filippa och jag gick "På ett glas" och lunchade,  jag åt lammfärsspett, pepparotcolslaw o sallad, och dom obligatoriska pannkakorna till fröken. 
Därefter gick vi på bio och såg filmen Paddington, kuligt!
 
 
 

Date

Tiden har rullat på, haft fullt upp med flytten. Vi har inte träffat barnen från Skarpnäck sedan jul. Dom har varit på väg hit till oss flera gånger sedan vi flyttade in till stan men dom har varje gång åkt på olika sjukdomar, senast Elliotts vattkoppor. Men idag har vi varit hos dom, så roligt. Aila var lite blyg i början men det gick över ganska fort, med Elliott var det lek o bus på en gång. 
 
Djupt konsentrerad i sin padda
 
 En liten linslus


 
 
 
 
 

Semmeldagen x två

Tjuvstartade fettisdagen i måndags, blev bjuden på middag hos mammi. Hon bjöd på bruna bönor och stekt fläsk och efteråt semlor. Gud så mätt man blev!  Skönt att kunna ta en promenad hem efteråt.
Sen blev det den riktiga  semmeldagen, måste väl äta semla då med. Jagade runt efter en semmelwraps men fick inte tag i någon sådan, köpte istället wienersemlor, inte helt fel.
Jag måste fortsätta jakten efter wrapsen innan semmeltiden är över.
Måste väl tala om att jag inte är så jätteförtjust i semlor, men man kan väl ändra sig.
 
 

Visa fler inlägg