Senaste veckan

Var tog den senaste veckan vägen???  Ja vi har ju förflyttat oss från norr till söder, med en massa olika stopp och händelser. Vi lämnade Ullatti förra måndag, första stopp gjorde vi i Jokkfall, ännu en fors där vi åt lunch, en jokkfallare sååå god = krossad potatis, grillad gravlax skirat smör på mjukt tunnbröd.  
 
 
 
 
 
Nattstopp gjorde vi i Jävre, mellan Piteå och Skellefteå, en fin ställplats med vacker solnedgång.
 
 
Tisdag rullade vi vidare, första stopp lunch i Lövånger där det finns välbevarade kyrkstugor. 
Nattstopp vid Höga Kusten bron där vi träffade vänner som vi umgicks med på Cypern i november, en riktigt trevlig kväll vid vackert ställe. 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdagmorgon fortsatte vi söderut, målet är nu ett av våra favoritställen för husbilsstopp, Axmar brygga. Vi blev inte besvikna denna gång heller. Toppenbetyg med boende och mat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Torsdag är sista dagen på den här resan, blir stopp på IKEA i Uppsala med en del shopping. Under veckans gång så har vi grattat Aila i tisdags, Niklas i onsdags och Elliott i torsdags.
 
 
 
Så var det hux flux lördag med American Car Show i Norrtälje med Jerry Williams som uppträdde, glömde fota hela tillställningen. Kan bara säga att det var "drag" Middag på Ett Glas, tapas planka, perfekt!
 
 
 
 
Söndag, besök av denna goa glada tjej, Filippa som övernattar hos oss. Vi tog en promenad i vår vackra stad.
 
 
 
 
 
 
Måndag igen, till Skarpnäck. Grattat födelsedagsbarnen med presenter, Aila en rosa cyckel till en rosa tjej. Elliott heelys, skor med hjul som bästa kusinen (Filippa) också har. Även pappa Niklas fick en present.
 
 
 
 
 
 
Det var sammanfattning av veckan som var🤗