Midsommar 2013

Nu ska jag sammanfatta midsommarhelgen, vi tillbringade den på Singö, dit vi åkte på midsommarafton med husbilen. Vädergudarna har varit med oss hela helgen. Vi var ett "gäng" på sju personer, härliga människor.
Då vi var samlade allihopa på e.m blev det jorgubbstårta, kaffe och bubbel.
Middagen stod värdfolket, Ulrika och Lars för, klassisk midsommarmat, sill o färskpotatis , fläskfilé med murkelsås och så naturligtvis jordgubbar och glass.
 
Midsommardagen: Vaknade vid sjutiden, termometern stod på 20 grader. Jag tog en promenad, vilken morgon !!! Sommar, sommar, sommar. När jag kom tillbaka från min vandring (8 km) så hade det övriga gänget vaknat, vi åt frukost på altanen med härlig utsikt över Ålands hav.
Sen blev det en promenad igen, så att vi skulle bli hungriga till lunchen.
Jag, Allan, Karin o Olov utforskade skogen och stränderna på Singö.
Klockan två var det min och Allans tur att bjuda på lunch, vi dukade upp en italiensk buffé, som vi hade förberett hemma. Det blev mycket uppskattad. Till kaffe efteråt bjöd vi på dajmrulltårta men grädde och jordgubbar.
 
 
Senare på e.m blev det mulet, men värmen var kvar. Vi gick ner till klipporna nedanför huset, ljumma vindar från Ålands hav.
 
Mer mat: Midsommardagmiddagen som serverades vid poolen stod Karin och Olov för, dom bjöd på grillspett och ljummen potatissallad, till efterätt rabarberpaj och vaniljvisp.