Mors dag 2012

Morsdag, en fin dag solen skiner från en klarblå himmel. Började med att fira min mamma, hon bjuder på tårta och färska jordgubbar, smaskigt! Sedan middag på Åtellet, bjuden av min man. Så god mat i solen vid kanten av norrtäljeån, en fin miljö. En tanke till min lilla svärmor som skulle ha blivit 88 år idag.      Sen kommer Patrik med sina tre tjejer, jag får en fin Årechoklad, som är gjord bara för mig, hahaha. I lördags fick jag morsdagspresenten av Niklas, ett foto av Elliott taget på öppna förskolan, han är lika söt och god som chokladen. Tack för en fin dag, till mina nära och kära♥


Jag och mammaMorsdagspresentMorsdagspresentMorsdagsmiddag
 

Elliott, farmor och farfar

Igår, lördag hade vi förmånen att umgås med denna goa kille, då hans föräldrar hade annat för sig. Det var så roligt, vi lekte och busade, tog en långpromenad i det soliga vädret. Hoppas på flera tillfällen att få vara barnvakt i Skarpnäck.


Tillbaka igenTänk så fort en vecka går! Det blev som jag skrev innan jag åkte till Spanien, att jag skulle åka för att hämta hem sommaren, för nu är den ju här!
Veckan där borta blev bra på alla vis, vädret var toppenfint, drygt 25 grader varje dag, vi bodde kanonbra på Santa Cruz, härlig lägenhet med en jacuzzi på terassen, trädgården är så vacker med massor av växter.
Bilderna får tala sitt eget språk.
Visa fler inlägg