Fjärilar och hajar!

I söndags överraskade vi tjejerna med ett besök på Fjärilshuset vid Hagaparken, det var en hemlis vart vi skulle, dom visste inte var vi skulle förrän vi var där.
Fjärilshuset har inte bara fjärilar utan också ett av Nordens största hajakvarium, där finns både stora och små revhajar och massor med färggranna fiskar.
Charmtrollet Elliott kom också dit med sina föräldrar, det var en fin dag som också våra barnbarn uppskattade.
 
 
 

Korvstoppning

I lördags var vi med "vår tjejtrio" in till Norrtälje och åt lunch, det blev Norrtälje Pizzeria som fick den stora äran att ha oss som gäster.
 
 
Filippa åt en Calcone, Jennifer och Gabriella valde Kebabtallrik, Allan åt pizzan Norrtälje och för mig blev det en Parmasallad.
Tårtan då? Jo, mamma Irma har kommit hem från Norrbotten, där hon passade på att fylla 85 år.
Vi köpte med en tårta och fikade hos henne.
Allihopa var proppmätta efter det kan jag lova!!!
 
 Allan och jag kände att vi behövde ta en promenad när vi kom hem trots att det började skymma, så här vackert var det vid Marholmen. Innan vi var hemma var det mörkt ute men tack vare det vita på marken så såg vi bra ändå.

 

Evita

Filmen "Evita" med Madonna i huvudrollen såg jag på ett flygplan på vägen hem från Mexico, första gången vi var där, 1997. Jag tyckte om filmen som handlar om Evita Peron från hennes fattiga liv till att bli presidenthustru i Argentina, fin musik är det också.
Nu har jag bokat biljetter till musicalen Evita i Stockholm, på Göta Lejon. Charlotte Perrelli spelar Evita i den.
Framförhållning kan man säga, eftersom det inte är förrän den 11 oktober, men då kan vi kombinera med att fira våran 46:e bröllopsdag, (12/10) i kungliga huvudstaden.
 
 
 

Visa fler inlägg