En ny pizza

Det är inte ofta vi äter ”hämtpizza” men det händer ibland, några gånger per år. Vi har alltid handlat på Narvagatan, de har väldigt god pizza. 
Men igår testade vi en annan pizzeria i våran lilla stad, på Esplanaden. Och oj, det finns ju fler som kan det där med pizza!  Såå goda och så stora att vi har halva pizzan till lunch idag.
Jag och Niklas (som var på snabbvisit) beställde en pizza med namnet ”Spenat” , spenat, fetaost, soltorkade tomater och tsatsiki, kan rekommendera. Allan åt en ”Roma”, räkor, skinka, gratinerad ost m.m.
 
 
 
 

Återblickar från Thailand, stopp i receptionen

Det blev ett stopp i receptionen på kvällarna efter utgång och middagar, stannade till,och tittade på människor som kom och gick. Det blev en rolig grej att ta ett foto vid den vackra orcideen. Kvällen då det var alla hjärtans middag, då vi var mest uppklädda missade vi att fota🙃 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mätta och trötta efter goda middagar😋
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart normal igen

Nu har vi varit hemma en vecka och kroppen börjar bli normal igen. Jag har haft det lite jobbigt med jetlagen, jättetrött på kvällen. Bra om jag orkar hålla mig vaken till kl 21 och så vaknar jag tidigt på morgonen, fyratiden. De sex timmars tidsskillnad har hängt kvar men nu börjar det kännas som att kroppen har anpassat sig till sverigetiden.
Igårkväll gjorde vi en god gryta på fläskfilé, smaskigt gott var det. 
Och jag var uppe till 21.30👍
 
 
 
 
Visa fler inlägg