Lunch med brudarna

Det var ett tag sedan vi träffades för att luncha, Ulrika Gerd och jag. Igår var det extra roligt att träffa tjejerna, att få prata och känna att det finns vänner. 
Vi åt på S/S Norrtälje, eller rättare sagt deras BBq Kajbar. Utanför båten har de gjort en servering där det serveras grillat och drinkar från "lunch kl 11 till solen går ner." 
 
 
 
 

Freys Hotell

Nu har vi bott på Freys Hotell, ett trivsamt hotell med mycket personlighet. Vi har bott flera gånger på olika Scandic Hotell som är mycket bra hotell. Men nackdelen med de flesta dessa som ofta är väldigt stora hotell är att äta frukost. Det har hänt på flera av deras hotell att det är så mycket människor vid frukosten att man inte har sittplatser till alla gäster, trist...
Därför försöker vi välja mindre hotell som nu, Freys. Det ligger centralt, ett "stenkast" från Centralen men lungt ändå. Mysigt hotell, kommer kanske att återvända dit någon gång.
Deras restaurang kan man också rekomendera, bra mat och om man gillar öl (jag gillar inte) ett mecka. De har trehundra olika belgiska ölsorter!!! allt från ca 50 kr till 5.000 kr flaskan.
Här är några detaljbilder från hotellet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend i Stockholm

 
 
Då var det dax för vår obligatoriska helhelg i kungliga huvudstaden. I flera år har vi tillbringat den här helgen (i samband med min födelsedag) i Stockholm. Vi har bott på olika hotell, i år bor vi på Freys Hotell. Vi äter och dricker gott, lite shopping och njuter av ett somrigt Stockholm 
Fredagkvällen var vi på Caliente Tapas Bar, där åt vi tapas, såklart! Kan rekommendera detta ställe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördag, shopping, lunch på Tures, ett favoställe, strosar på Strandvägen, ett glas vitt på Strandbryggan. Tillbaka till hotellet, en kopp kaffe med godfika på vägen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trötta fötter på kvällen efter dagens utflykt, blir middag på hotellets restaurang, Belgobar, En trevlig restaurang och bra mat.
 
 
 
 
Visa fler inlägg