Framförhållning

Det gäller att vara ute i tid för bästa platsen. Och det kan man väl säga att vi är då vi har bokat plats för husbilen till midsommar 2018. Det blir det tredje året som vi åker till Söderköping och Skeppsdockans Camping intill Göta Kanal. Skall fira med vännerna Kerstin och Tore även denna gång. 
Trevlig plats och trevliga vänner!
 
 
 

Familjemiddag

I helgen har vi haft familjen här på middag, jag bjöd på en mustig köttgryta och äppelpaj med vaniljsås. Uppskattat. Det blev inga matbilder, glömde totalt att fota. 
Det blev ett kombinarat firande av far och familjemiddag. Vår familj har vuxit med bonusbarnbarn och pojkvänner, roligt. Tyvärr var inte ”småbarnen” här då de hade mammahelg.
 
 En ursäkt för dålig bildkvalité 

November, start på ljusets tid

Det kan låta lite konstigt med denna rubrik. De flesta tycker att november är den mörkaste och mest gråa månaden på året, inklusive jag själv. Men för att se det från den ljusa sidan så är ju första helgen i november, allhelgonahelgen en fin helg då vi får tända ljus för de som inte finns med oss längre.
För att fortsätta på temat ljus så finns det väl inget mysigare än att tända upp en massa ljus på kvällarna i ”gråa november”.
Och så lackar det mot advent och då är det bara att ösa på med ännu mer ljus.
Vi får se ljuset i mörkret. 
 
 
Visa fler inlägg