Blommor = vår

I lördags lockade Thérése och Niklas med oss på trädgårdmässan i Älvsjö. Det passade utmärkt eftersom vi redan var i Stockholm, efter en hotellövernattning.
Vårens första dag, visserligen regn men lite mer värme i luften så hade mässan lockat dit inte bara oss utan en massa människor , besöksrekord sas det.
Oj vad mycket fint det fanns där, nu längtar man verkligen efter att få börja påta i jorden.
Jag köpte Årets Pelargon, Tango Velvet Red, så vacker med djupröda blommor. Jag köpte också färska örter, rosmarin, persilja, koriander, timjan, merjam och citronmeliss.
Elliott tyckte också om att springa omkring där, mycket för en liten människa att titta på men roligast var nog lekparken som fanns där.
 
 

 
 
 

Vintersaga

Vinterns sista dag ???   Jag och Allan åker till Stockholm, checkar in på Hotell Hasselbacken på Djurgården där vi äter en jättegod trerätters middag.
 
 
 
 
Därefter kvällens höjdpunkt, Jerry Williams The Farewell Show på Cirkus. Det var så bra så att man bara njöt av allt i tre timmar.  "Gubben" höll igång! Att han är över 70 år kan man inte tro, han avslutade med Ted Ströms fina visa, Vintersaga,  bland det bästa jag har hört.
Gillar man den sortens musik så borde man inte missa detta !
 

 

Min dag

Torsdagen blev en dag då jag tog hand om mig själv.  Började med att träna på förmiddag, sen brynfärgning och klippning. Mellan detta åt jag en god sallad.
Jag har också beställt Laila Bagges bok"Kom i form på 30 dagar med maten, motionen och motivationen"
mest för att få mer inspiration till att hålla igång.
Mycket hjälp får man ju också av våren som står och knackar på dörren. En stor vitaminkick är också när jag får umgås med mina älskade barnbarn.
 
Träning på "Friskis & Svettis"
 
Brynfärgning hos Sara på "Hälsa för Alla"
 
En god sallad på "Tre Praliner"
 
Klippning hos Linda på "Treat"
 
 

 
 

 
 
 
 
Visa fler inlägg