En eftertanke

Jag fick ett telefonsamtal från en barndomsvän, som jag inte har haft kontakt med på många år. Hon fick mig att börja tänka på att man ska ta tillvara på vad vi har idag, inte skjuta upp saker som man har tänkt göra och vill göra. Ta kontakt med dom du vill ha kontakt med, tänk inte "varför hör inte hon eller han av sig till mig".
Min vän väntade på ett besked från läkaren, som hon trodde inte skulle vara bra, därför ville hon prata med gamla vänner. Under hennes glada fasad fanns en sorgsenhet som gjorde mig beklämd.
 
Om man alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonting.... (citat av Nalle Puh)
 

 
 

Bröllopsdag

Det har blivit lite av en rolig grej för oss att fira vår bröllopsdag på öar.
Tidigare har vi firat på bl.a Rhodos, Kreta, ett antal gånger på Åland, 15 o 30 år. Och naturligtvis på härliga Solö.
I år när vi firar 44 år så valde vi Åland. Vi handlade en flaska bubbel och god choklad på färjan, sen kom vi på att vi inte hade några glas att skåla i , bara tandborstglasen på hotellet, inte godkänt. Vi gick ut på stan och inhandlade två fina champagneglas med röda hjärtan på.
Vi åt en god middag på Park hotell.
En fin dag ♥♥♥
 
 
 
 
                 Förrätt för oss båda, halstrade pilgrimsmusslor
 
         Min varmrätt, smörstekt gös med bondbönor och pumpa i dragonsås
 
             Allans varmrätt Rysk kryddoxe
 


 

 
 

På böljan den blå

 
I fredagsmorse var det dax att ta färjan till Åland och Mariehamn. Vädret var perfekt för en resa över Ålandshav, eftersom jag inte gillar när det gungar för mycket. Vi åt en frukostbuffé på färjan, när vi landade i Mariehamn så åkte vi ut på landsbygden en liten tur. På eftermiddag checkar vi in på hotell Arkipelag, Mariehamns finaste hotell, enligt oss.
 
                                                     
 
                                                
 
 
Visa fler inlägg