Tillbaka efter midsommaren

Ursäkta min frånvaro men det är inte alltid självklart att men har bra uppkoppling på nätet när man far omkring med husbil. Det har mest varit problem med att lägga ut bilder. 
Här är en liten sammanfattning av våran minisemester.
Efter en fin midsommarafton med bra väder, promenad vid Göta Kanal och sillunch som jag har skrivit om så fortsatte vi i samma anda.
 
Grillmiddag efter lite bubbel 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommardagen, varmt o mysfrukost !
 
 Därefter långpromenad till vackra Mem efter Göta Kanal, inga svettiga bilder togs ca 28-30 grader varmt.
Lunch och återhämtning där, t o r 1,5 mil.
 
Midsommardagsmiddag
 
 
Lämnar Söderköping på söndag, stopp vid flera slussar efter kanalen
 
 
 
 
Landar i Motala för övernattning, en öde stad efter midsommar
 
 
 
Måndag Trosa med övernattning, en solig kväll även där
 
 
 
Tisdag förmiddag, strosar i Trosa, en fika där det serverade Sveriges godaste bullar
 
 
Efter att ha tagit farväl av vårt härliga resesällskap, tack Kerstin och Tore för denna semster med er, stannar vi till vid Tullgarns slott där vi äter en god räksallad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar 2016

Midsommarhelgen och sommaren kommer hand i hand i år! Vi firar den på Skeppsdockans camping i Söderköping, tillsammans med goa vännerna Kerstin och Tore. Vi kom hit redan i torsdagskväll, ställde upp husbilarna och gick sen in till Söderköping, 1,5 km, där vi åt en jättegod middag. På natten mot midsommarafton så vräkte regnet ner. Men hela midsommarafton har vi haft ett strålande fint väder med sol och 25 grader varmt. Vi har tagit en svettig promenad efter Göta Kanal, tittat på när båtar slussas. Vi har ätit sillunch, druckit bubbel, ätit jordgubbsbakelser och grillat på kvällen. Vi har inte dansat "små grodorna" men vi har haft en riktigt fin midsommarhelg hittills. Fortsättning följer....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdsfesten

Även i år hade vi tur med vädret när vi hade våran gårdsfest. Det var osäkert om det skulle regna när det var dax att tända grillarna, men det var perfekt väder. I år var det Ulla och jag som fixade festen. Vi gjorde några olika sallader och såser och Ulla hade gjort en härlig sommartårta. Det man ville grilla och dricka fick var och en ta med själv. 
Det var en trevlig kväll höjdpunkten var när Marie plockade fram gitarren och bjöd på vacker sång.
Klockan elva kom regnet då bröt vi upp, alla var glada och nöjda.
 
 
 
Visa fler inlägg