Nya gardiner

Nu när hösten är här så vill man ju byta till annan skrud, det gäller också gardiner. Har haft dom förra sen vi flyttade in, det är redan nio månader sen. Jag har trivts med de ljusa fräscha gardinerna men känner nu för lite varmare slag. 
Detta är resultatet.... Vad tycks?
 
 
 
 
 
 
 

Nya skor

I förra veckan öppnade "Intersport" ny butik i nya köpcentret Norrtäljeporten. Tittade in där i lördags för att kolla på skor. Ville ha en sko med kraftigare sula, framförallt för att ha när vi vandrar i Lofsdalen. Hade sett en annons där det var bra pris på en sådan. Hade tur, fanns ett par kvar i min storlek (de hade sålt 50 par under dagen). Gillade skon, men det var inte goretex, så det blev ett sånt par också, eftersom jag inte kunde bestämma vilen jag skulle ha. Nu klarar jag höstens promenader, torrskodd.
 
 
 
 
 

Middag med vänner

Ikväll har vi haft fina vänner på middag. Tänk att det är nästan 50 år sedan vi lärde känna G, det var när ett gäng norrlänningar flyttade till Norrtälje, däribland vi, 1966. Det sägs att man inte ska tala om en kvinnas ålder, men att denna fräscha, pigga glada människa är 80 år kan man inte tro. 
 
 
 
 
 Ostpuckar med löjrom från Kalix
 
 
 Mustig gryta som kallas duga
 
 Pekannötpaj med hjortron och grädde 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg