Avslut på Kreta

Här är några bilder från sista dagarna på Kreta. Vi har haft härlig dagar (18 st). Egentligen har vi inte gjort så mycket. Startat dagarna med långpromenad innan frukost i soluppgången, därefter frukost med våra vänner, solat vid poolen eller på strande, strosande i den fina staden och omgivningen, kaffe eller vin på någon mysig uteservering. På kvällarna innan middag träff med vännerna, som vi ibland inte träffats sedan frukost, ett glas vin på balkongen, sedan middag. Hotellet bjöd på otroligt god mat, olika bufféer varje kväll.
Bio Suites Hotel med sin personal är så trevligt, rätt så stort hotell men ändå så familjärt. All personal från hotellets direktör till städ och kökspersonal var så trevliga. Kan absolut åka tillbaka.
 
 
 
 
 
 

Axplock från dagar på Kreta

Här kommer några collage från senaste dagarna här. Solen lyser och temperaturen ligger på ca 24 grader. Det har blivit en del strandhäng men även annat.
 
Vi har tagit en tur med en ”hopp on hopp off buss” som tog oss runt i staden och en tur på landsbygden, bra med svensk guidning i örat, då man får lite info om både historia och kultur.
 
 
Eftersom dagarna är heta på stranden så tar vi en paus för lunch på balkongen, här bild från en av dessa luncher.
 
 
Alltid mysigt med en kopp kaffe på en grekisk taverna
 
 
De obligatoriska balkongbilderna innan utgång
 
 
Visa fler inlägg