Mors dag 2017

Mors dag i år, soligt och varmt, +28 grader. Men det bästa var ändå att se mamma så glad och pigg, hon strålade ikapp med solen. Vi gjorde iordning lunch, potatisgratäng, rostbiff och sallad därefter jordgubbstårta till kaffet. Vi planterade blommor i lådor och krukor på hennes altan.  Det var hennes morsdagspresent från oss "barn".
 
 
 

Ett besök i Gåsvik

Nu har vi äntligen besökt Edblads i Gåsvik. Igår då det var en solg härlig dag åkte vi iväg på en utflykt, vi hamnade i Gåsvik. Det fanns ett stort utbud av deras egendesignade smycken, en hel del till outletpriser. Också mycket kläder och inredning. Det fanns en restaurang med både mat och kaffe, en trevlig uteservering där de gjort iordning lekplatser för barnen. Ett smultronställe för stora och små.
Vi åt en god toscakaka och kaffe. Sen blev det ju förståss en del shopping, som skor, jumper och smycken. Presenter till mig från min snälla man!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majboxen

Man skulle kunna tro att jag har valt innehållet i majboxen. Som jag visat tidigare har jag ju köpt nya kuddar till vardagsrummet i bl.a turkost. Och vad hittar jag i den nya boxen, jo en ljuslykta som matchar kuddar och mattan perfekt !!! Nu vill jag ha en till !!! 
Ett vackert och stilrent armband hittade jag också, passar jättefint till min ring. 
 
 
 
 
Visa fler inlägg