Promenad mellan skurarna

April och aprilväder, snart slut. Visst blir man trött på alla regnskurar, hagelskurar och blötsnö mellan solstrålarna. Men snart är det maj och då ska det väl bli mer värme. 
Har iallafall lyckats få in några fina promenader med solsken ( och kalla vindar). Naturen vaknar sakta men säkert denna vår. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mello och Kallhäll

I lördags bjöd Filippa och hennes gymnastikvänner på storslagen uppvisning. Det var mellotema, massor av schlagermusik som ungdomarna uppträdde till. Filippas grupp uppträdde till "Brandsta City Släckers", därför brandmännen. Vi fick många fina uppvisningar.
Senare på dagen åkte vi till Kerstin och Tore, så roligt att träffas! Blev bjudna på jättegod trerätters, sen satt vi uppe och babblade halva natten. Glömde totalt att ta bilder under kvällen. Blev en morgonbild på värdinnan.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sockerkakebak

Att baka sockerkaka, alltså hederlig gammaldags sockerkaka, har inte jag gjort på många år. Det har blivit så att kladdkakor, cupcakes och andra "modernare" kakor har tagit över. Inte för att jag bakar så ofta, men det händer ibland. 
Men igår så bakade jag fem sockerkakor !!!  Inte till mig utan till min mor som ville ha hjälp. Jag smaksatte tre kakor med citron och två med choklad. De blev riktigt goda. 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg