50 graders temperaturskillnad

Nu är vi hemma igen efter två underbara veckor i Thailand. Då vi lämnade Thailand visade termometern på 34 grader varm och då vi landar på Arlanda 11 timmar senare visar termometern på minus 16 grader!
Nu är det bara att plocka fram långkalsonger och gilla läget, vintern har sin tjusning men lite väl stora kontraster blev det ”över en natt”.
 
 
 

Mat o dryck

Orkar ni följa med på en matresa, det har blivit en hel del matbilder. Som ni kanske förstår så älskar vi mat, det största nöjet på semester är ju mat. 
Vi har ätit härliga fruktfat, ofta till lunch och vårrullar. Många padthai har det blivit,min favorit och mycket annat smått o gott.
Frukost har vi ätit några gånger ute ”på byn” när vi avverkat morgonpromenaden
 
 
 
 
 
 

Med Kerstin och Tore i Phuket

Igår hade vi en date med bästa vänner, Kerstin och Tore här i Thailand. Vi har inte träffats sedan midsommar förra året och nu har vi tillbringat en heldag tillsammans här. Vi tog en taxi till Kata där dom bor, ca två mil, därifrån åkte vi till Big Budda, en ståtlig Budda 43 meter hög. Därefter lite stadsvandring och en paus på deras balkong innan vi gick ut för att äta middag. Vi åt plankstek!!! Väldigt gott men tacka vet jag thaimat. Iallafall har vi haft en fin dag innan Allan och jag tog en taxi tillbaka till Kamala, trötta, varma och nöjda med dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg