Kökets box

Jag förstår inte vad som har hänt med mig, har fått någon slags Pippi på boxar. Det är ju så spännande när man får hämta ut den, man vet inte vad som finns i förväg. Nu har jag testat "Kökets Box" en prova på box för endast 99 kronor. Och titta så mycket roliga saker!
 
 
 

Midsommarhelgen 2017

Nu har vi gjort en repris från förra året. Eftersom vi hade en toppen midsommar ifjol, i Söderköping så fick det bli så det här året också. Och visst var det lika trevligt , ja förutom vädret men det kan vi inte styra över. Nåja, det var hyfsat väder men inte samma riktiga sommarvärme som det var 2016.
 
Landade vid Skeppsdockans Camping torsdag eftermiddag med husbilarna och vännerna Kerstin o Tore.
Firar med bubbel.
 
 
På kvällen åt vi middag inne i Söderköping, gös på planka, mycket gott!
 
 
 
 
Midsommarafton, efter frukost så tog Allan och jag en promenad i naturskönt vackert frilufsområde, Ramunderberget. Högst upp utsikt över hela Söderköping.
Vi hade tänkt att promenera efter kanalen men eftersom det var broöppning så hittade vi detta fina område.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och efter promenad den obligatoriska sillunchen.
 
 
 
 
 
 
Senare på kvällen, grilltajm.
 
 
På midsommardagen hade vi planer på att cykla till vackra Mem men då vädret var något ostadigt så strök vi det från schemat. Istället gick vi in till Söderköping och bara tog det lungt. Årets första mjukglass fick det också bli.
 
 
 
 
 
Avslut på helgen, grillade laxspett i våra vänners husbil.
Tack än en gång Kerstin och Tore för en fin midsommarhelg.
 
 

Gårdsfesten 2017

Nu är det tredje sommaren som vi har haft våran gårds/grillfest, och vi har har haft tur med vädret i år också. Det kom en regnskur precis när bordet var dukat men därefter var det uppehåll och solen tittade fram. Som vanligt en glad fest, lyckat på alla vis. Repris från ifjol, Ullas kanongoda sommartårta och skönsång av  Marie. 
 
 
 
 
Visa fler inlägg