Nya skor, igen

Eftersom mina "goingskor" börjar ta slut så passade det utmärkt att Intersport har erbjudande  just nu, 3 för 2.  Det blev en s.k "runningsko", eftersom jag vill ha en sko med
bra stöd under trampdynorna. Dessutom var den snygg också (tycker jag).  Sko nummer två blev en Reebook, street. Passar till det mesta. Sko nummer tre, en sko till mannen, en sko för inneträning !!!
Sko nummer två blev en gratis sko.
 
 
 
 

Drömkåken i repris

Igår tisdag, började med en klippning hos Linda senare tandläkarbesök. Eftersom jag går hos tandläkaren i Rimbo så åkte vi något tidigare för att luncha på Centumbistro, som är ett av de bästa lunchställen i Roslagen. (Har säkert nämnt det tidigare). 

På vägen hem tog vi en avstickare till "Drömkåken", jag var där för två är sedan med tjejerna. Det var lika häftigt denna gång, ett riktigt färgstarkt ställe! Man kan äta elller fika där i underbar miljö. För våran del blev det kaffe och gofika. Det finns också en liten lekpark för barnen, ska ta med de små nästa gång.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag, Mackmyra Skybar

Fortsatt regn på lördag morgon, Kerstin och Tore bestämmer sig för att åka vidare, eftersom vädret inte är det rätta för att besöka skybaren. 
 
 
Vi har haft det jätteroligt tillsammans,  har bl.a geocachat, pratat och skrattat och sett då de svenska fotbollstjejerna tog silver  i OS.
 
En timme efter att de lämnade Lofsdalen tittade solen fram! Allan och jag bestämmer oss för att dra upp på Hovärken. Vi tog liften upp första delen men sen fick vi klättra i drygt en kilometer för att komma upp till Mackmyras Skybar, som är Europas högst belägna whiskeylager. 
Det var värt besväret att ta sig dit, men guud så jobbigt det var. Allan drack en av Mackmyras alla whiskeysorter själv valde jag ett glas vin. Man fick gå ner en trappa och titta på de lagrade tunnorna, man kan för övrigt köpa en tunna på 30 liter whiskey, och lagra där, då blir man medlem i 1.125 m klubben.
Nästa gång vi besöker detta ställe får nog bli i vinter då man kan åka liftarna ända upp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Visa fler inlägg